Cégünkről

A Slendy Pékség 1993 óra látja el igényes vásárlóit friss pékáruval. Termékeink kaphatóak Kaposvár számos boltjában, illetve Somogy megye több részén és néhány szomszédos megyében is. Pontos üzletlista és térképes boltkereső az Üzleteink menüpont alatt található.

 

 

Pékáruink a modern életvitelhez alkalmazkodva széles skálán, minőségi termékként jelennek meg a piacon. Fontosnak tartjuk azonban, hogy az előállítás során kövessük a hagyományokat, és kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozzunk. Ennek eredményeként mind hagyományos, mind újszerű termékeink kiváló minőségben és frissen találhatóak meg a polcokon, vásárlóink igényeinek megfelelően.

Mintegy 50, magasan kvalifikált munkatársunk dolgozik azon, hogy mindig friss, finom pékáru kerülhessen az asztalra. Folyamatosan oktatjuk a jövő generációit, hogy sikerrel adhassuk át a kenyérkészítés fortélyait, évente mintegy 130-140 tanulónak.

Folyamatosan fejlesztünk ki új termékeket és tökéletesítjük a meglévőket, hogy vevőink örömüket leljék a különleges pékárukban és kenyérféleségekben.

Fontos alapelvünk a többszöri kiszállítás üzletfeleinkhez, a frissesség mindenkori szem előtt tartásával. Megrendelést felveszünk esküvőre, rendezvényekre, rendkívüli alkalmakra bármely termékre, magánszemélyektől és intézményektől is. Nagyobb megrendelés esetén kedvezményeket nyújtunk.

Környezetünk megóvása érdekében termékeink többségét könnyen lebomló műanyag és papír zacskókban értékesítjük mintaboltjainkban, tartós áruink csomagolását pedig minimálisra igyekszünk csökkenteni.

Bízunk benne, hogy tapasztalatunk és innovációs törekvéseink révén előállított minőségi termékeink az Ön tetszését is elnyerik és törzsvásárlónkként biztosíthatjuk a friss, finom pékárut családjának.

Amennyiben szívesen értesülne kedvenc péksége újdonságairól, friss híreiről, iratkozzon fel a főoldalon hírlevelünkre!

Slendy Pékség. Frissen a péklapátról.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!